Heal igennem breathwork

Heal igennem Breathwork workshop

Mandag den 1. Juli fra 18:30 -21:30.

Aftenen begynder med en kort guidet meditation. Bagefter finder du ud af, hvad det er, du gerne vil arbejde med under breathwork sessionen. Det kan være et bestemt område i dit liv du gerne vil have fokus på eller mere klarhed omkring.
Breathwork er en kropsterapi, hvor du bruger en blid rytmisk åndedrætsteknik. Der er ingen pause mellem indånding og udånding. Det vil sige, at du trækker vejret bevidst sammenhængende.

?

Dit åndedræt sætter gang i hele dit energisystem ved at ilte blodet og frigiver endorfiner, som er med til at give dine tanker ro. Jeg guider jer igennem breathwork processen så du føler dig tryg.
Eftersom du kommer dybere ind i åndedrættet og dybere ind i dine følelseslag, dukker emotioner og minder op til overfladen. Det giver dig mulighed for at forløse gammel stagneret energi som ikke længere tjener dig.

?

Med din tilladelse trykker jeg på nogle punkter på kroppen, hvor jeg kan se, at energien er blokeret, så der kan komme flow i dit energisystem.
Vi slutter af med integration; en stille stund, hvor du får mulighed for at integrere de nye indsigter og for at lytte til din krops indre visdom. Denne del er lige så vigtigt som den aktive vejrtrækningsdel, for du ligger afslappet og lader din krop finde balance i sin fornyede livsenergi.

?

Tag en notesblok og farveblyanter med, så du kan skrive/ tegne dine inspirationer.
Denne form for breathwork er ikke egnet til gravide.

?

Praktiske oplysninger:


Sted: Sjælsro Skolen Herstedøstergade 22.1,2620 Albertslund
Tilmeldning: SMS til Suzanne’s Mobil 20437075
Deltagergebyr 200 kr pr person til Mobile pay 49388 (erhvervsmobile pay har kun 5 cifre)

?

Jeg glæder mig til at berige dig.

No Comments

Post A Comment