fbpx

ACCESS BARS HEALING

Din krop er stærk. Hjælp den til at huske det!

Access Bars

Access Bars healing fjerner overflødige tanker fra dit sind og giver dig fred.

Access Bars har været et fantastisk værktøj for os herhjemme. Hele familien har fået glæde af behandlingen. Min mand plejer at falde i søvn under en bars behandling. Alene det, at den også virker selv om man sover har været et hit! Min søn synes, at den får ham til at føle sig let, og min datter nyder at få en behandling, mens hun ser en god film på sin iPad.

Man kan nemlig se fjernsynet samtidig, så behandlingen er super god til børn, der ikke kan ligge stille. I dag arbejder jeg primært med voksne og teenagere. Så der bliver ikke så ofte set film mere, under en behandling.

 

 

Musik til gengæld, er forbudt under en Bars-behandling for den kan forstyrre effekten. Det er, fordi hjernen forbinder nogle følelser til musikken. Personlig er jeg rigtig glad for Bars Healing. Jeg føler mig tømt for tanker bagefter- på den gode måde! Tømt og rensede er en god måde at beskrive, hvordan jeg har det bagefter. Hvis du oplever noget andet vil jeg gerne høre fra dig.

Jeg har skrevet en lille guide til Access Bars, så du kan får mere information om, hvad det er. God fornøjelse med at læse den.

Hvad er Access Bars?

Access Bars er en blid behandlingsform, hvor du ligger fuldt påklædt og slapper af på en briks, mens jeg nænsomt berører 32 energipunkter på dit hoved. Ved at berøre disse punkter blidt frigøres følelser, tanker, begrænsninger, vrede og fordømmelse, der står i vejen for din indre glæde. En ”bar” er en energibane mellem to punkter på hovedet, som er forbundet med nogle centre i hjernen. Det er derfor behandlingen hedder Access Bars eller ”bars”!

 

Access Bars punkter

Der er 32 punkter i Access Bars som påvirker forskellige områder f.eks. krop, seksualitet, healing, kontrol m.m. Områderne rummer ophobede tanker, meninger og blokeringer, som du ubevidst har opbygget gennem dit liv. Mange oplever, at de har svært ved at tænke ”lineært” under en Access-Bars behandling. Det kan føles som om hjernen er under opbygning!

 

Bars kan hjælpe dig med:

 • Stress
 • Indre ro
 • Tristhed
 • Tankemylder
 • Negative tanker
 • Koncentrationsbesvær
 • Fastlåste mønstre

Jeg behandler også teenagere samt voksne og unge med særlige behov såsom ADHD, OCD, og autisme.

Access Bars erfaringer

Jeg har flere års erfaring med at give Access Bars behandlinger og flere af mine klienter kombinerer ”bars” med Breathwork og anden terapi. Access Bars kan sagtens ”stå alene”, og det kan også bruges som et terapeutisk værktøj til at arbejde med manglende overskud, motivation, følelser af angst, depression og dét at være stresset.

 

Nogle gange beder jeg dig om at trække vejret i en bestemt rytme, mens du ligger på briksen. Jeg har fået feedback på, at kombineret med breathwork, er Access Bars effekter endnu mere kraftfulde! Det er selvfølgelig op til dig om du ønsker at jeg benytter flere værktøjer under din behandling. Du er også meget velkommen til blot at lægge dig tilbage og tage imod!

 

Access bars behandlinger

”Bars” behandlinger hjælper dig med at give slip på dårlige vaner, overbevisninger og gamle ”sandheder,” så du får mere plads og energi til nye måder at tænke på. Det er med til at åbne op for nye muligheder og mere nærvær i dit liv. I og med at jeg ofte beder dig om at trække vejret i et stille og roligt tempo i en bestemt rytme gør at der samtidig kommer en pause i dine tanker.

 

Dit bevidste åndedræt gør din krop mere i stand til at tage imod Bars’ healende effekter.
Bars virker også mens du sover! Så selvom du måske falder i søvn under en behandling, virker Access-Bars stadigvæk. Det handler om at få tankerne til at falde til ro og det sker, når du trækker vejret bevidst og sammenhængende, når du sover og når du mediterer.

Access Bars guide

På billedet kan du se en guide over de 32 Access Bars punkter jeg berører på dit hoved under en behandling. Og her kan du også se, hvad de forskellige punkter står for og hvor de ligger hen på hovedet.

 

( Access bars punkter )

 

Bars Uddannelse

Access bars er godkendt som kropsterapi.
Access-Bars® er en del af Access Consciousness® og godkendt af The National Certification Board for Therapeutic Massage i USA og The International Institute for Complementary Therapists (IICT).

 

Forskning og bevis for at Bars healing virker

Der er efterhånden kommet videnskabeligt bevis på, at Access Bars kan reducere stress, angst og depression med over 80%.
Der blev lavet en undersøgelse i Access Bars gennem ”Global Neuroscience Research Foundation” i 2015.

Resulaterne viste blandt andet, at under Bars processen begynder blokeret energi at flyde igen, heale og urettes i kroppen.

 

 • 63% deltagerne oplevede en højere bevidstheds tilstand under behandlingen.
 • 85% af deltagerne i denne undersøgelse havde en ændring i deres QEEG-sammenhæng. Dvs. at deres energi flow simpelthen ændrede sig.
 • 63% af deltagerne, efter at have modtaget Access Bars, var i en følelsesmæssig og / eller fysisk overgang.
 • Af de 63% i overgang var 42% af deltagerne i følelsesmæssige transition, mens 40% var i en fysisk overgang.

 

Hvis du er nysgerrig på at læse mere om undersøgelsen, kan du klikke på det følgende link:

 

https://accessconsciousness.app.box.com/s/i8m1i1fwq7or82j38dzfbfol7cv0aeyj

 

I videoen nedenunder, får du en ca. 11 minuttes gennemgang af, hvad der sker i hjernen før og efter en Access Bars-session, præsenteret af neuroscientist Dr. Jeffrey Fannin med Gary Douglas & Dr. Dain Heer, skabere af Access Consciousness. Du kan se videoen ved at klikke på linket nedenunder:

 

https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk

 

Access Bars behandling pris i København

En bars-behandling hos mig varer 60 minutter og koster 650 kr.-

Access MTVSS healing

Access MTVSS healing er en mangfoldig helkropsoplevelse. Den er en af Access Consciousness ældste kropsbehandlinger – ud af ca. 60 forskellige- og den er, ligesom alle Access Consciousness Healing, en meget blid behandling, som kun kræver let berøring.

Klienter fortæller mig, at denne behandlingsform føles dybt afslappende og skaber en følelse af rummelighed og åbenhed i kroppen. MTVSS står for Molecular Troughing Valence Sloughing System. Du behøver heldigvis ikke at huske det navn for at få effekt af behandlingen.

 

Behandlingen MTVSS er god til dig, der:

 • Lider af stress
 • Føler sig flad, uoplagt og ofte halv sløj
 • Har diverse spændinger og stivhed i kroppen

Det er en dybt afslappende healing, der genskaber balance i kroppen, samt styrker dit immunforsvar.

 

Forskel mellem Access kropsbehandlinger.

Jeg har i alt 6 forskellige Access Consciousness kropsbehandlinger (Body Processes). Jeg vælger dog kun at tilbyde Access Bars og Access MTVSS, fordi det, efter min mening, er de to mest effektive kropsbehandlinger. Det er fordi, mange fortæller, at de kan mærke Bars med det sammen og at den giver dem ro i tankerne og i livet. Du vil også få en følelse af, at der er mere tid og at der er mere plads oppe i hovedet til at tænke anderledes bagefter. Jeg kan mærke, at Access Bars energien er meget kraftfuld og at den er en dybt og transformerende healings form.

 

Access MTVSS er også en kraftfuld healings form.  Det er også grundet til jeg har udvalgt den. Nogle af Access Consciousness behandlinger forældes i takt med af tidens energier ændrer sig. Access MTVSS er en af de ældste kropsbehandlinger og jeg tror den forbliver. Jeg mærker den i hvert fald meget tydeligt, når jeg anvender den. MTVSS kan opleves som om energien er ved at blive udrettet og justerede igennem kroppen. Dette er en helkrops oplevelse med håndspålæggelse, hvorimod Access Bars er mest koncentreret i hovedområdet- dog er der mange klienter som har fortalt, at de alligevel mærker energierne helt ned til deres store tå efter en bars behandling.

 

Access MTVSS behandling pris i København

En MTVSS-behandling hos mig varer 60 minutter og koster 650 kr.-

print_MG_9750-Edit
Om Suzanne
Jeg kan hjælpe dig til at bryde ud af din angst for andres afvisninger og kritik. Jeg hjælper dig ikke kun med at bryde fri fra følelsesmæssige traumer, de dårlige fortællinger, du har om dig selv, skyld/skam følelser og manglende grænsesætninger.

LAD OS SNAKKE

Suzanne Jensen | Ålholmvej 29, 2th | 2500 Valby | +45 20 43 70 75 | CVR: 37118761 | info@suzanne-jensen.dk

Du er meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret