BREATHWORK

Breathwork hjælper dig til at åbne dit hjerte til autentisk selv-kærlighed, selv-healing og selv-accept.

Hvad er Breathwork/ Åndedrætsterapi?

Breathwork er et transformerende redskab,  hvor du aktiv ændrer din åndedrætsrytme.

I breathwork arbejder man aktivt med åndedrættet for at fremkalde en ændret bevidsthedstilstand, hvor indsigt, healing, forløsning og transformation forekommer naturligt.

Du øger din kreativitet, udvikler din intuition og bliver støttet i at bryde igennem blokeringer og begrænsede tankemønster. Du opnår større klarhed over situationer som ellers virker meget komplicerede.

Åndedrætsterapi kan hjælpe til at frigøre:

Angst

Stress

Sorg

Afhængighedsmønstre

Emotionelle traumer

Hvorfor åndedrætsterapi?

Under opvæksten og i samspil med andre lærer vi at fremme de sider af os selv, der bliver rost og anerkendt samtidig med at vi fortrænger og lukker ned for de sider af os selv, som bliver dømt uacceptable.

Hvis du har vokset op i en dysfunktionel familie, som ikke kunne hjælpe dig med at forstå dine følelser, kan det være du udviklede ”overlevelsesstrategier” for at kunne komme igennem ubehagelige situationer og stærke følelser. Det kan være du spændte i kroppen for at kontrollere dine følelser og det giver dig en ”tom” følelse nu.

Breathwork hjælper dig med at indhente og integrere dine “glemte sider” og kan give dig mere klarhed og forståelse for din livshistorie og accept for den du er.

Når du laver breathwork bliver hele din krop iltet: dine muskler, sener og væv; de steder hvor alle dine gamle historier og ufødte potentialer bor. Breathwork hjælper dig til at samle brudstykker i dit liv og til at give slip i dine fysiske og følelsesmæssige blokeringer.

Det efterlader dig med følelsen af at være ressourcestærk, mægtig og hel.

Åndedrætsterapi i Stenlille

Vi begynder hver breathwork session med en samtale, hvor vi kommer ind på, hvad du ønsker at ændre, heale, udforske eller slippe af med i dit liv. Bagefter lægger du dig ned på en bred madras og jeg viser dig, åndedrætsteknikken.

Nogle gange guider jeg dig i at lave nogle små kropslige bevægelser undervejs for at få flow og frigørelse af blokeringer. Ellers foregår din session på ryggen i en position af overgivelse.

Med min guidning trækker du vejret ind igennem de følelser, fornemmelser og minder, der begynder at komme op til overfladen. Ofte bruger jeg Chakra olier, som jeg oplever vil støtte din proces. Hvis du ønsker det, bruger jeg også håndspålæggelse og healing under en session. Jeg spiller musik under din session, hvilket har en terapeutisk indvirkning.

Jeg fik sådan en fantastisk behandling fra Suzanne! Du hjalp mig med at frigøre tunge ting, både i min krop og sind, med en passende blanding af teknikker (åndedræt, healing mm). Jeg kan lide din tilstedeværelse, din blidhed og varme, og jeg følte mig helt tryg i dine hænder, tryg nok til at åbne op og “lade dig hjælpe mig”. Jeg kommer regelmæssigt tilbage. Virkelig fantastisk! Tak skal du have!
– Mada

Online Breathwork

Online breathwork tillader dig at lave breathwork med mig uanset hvor du bor i verden via Zoom.

Når du bestiller en Zoom online åndedrætsterapi session hos mig, får du tilsendt et link til Zoom.

Jeg har fået feedback på, at det er lige så dybtgående online, som det er at mødes i person 1-1!

Det er en god ide at lave et hellige rum til dig selv med lommetørklæder, vand, og et tæppe. Sørg for du giver dig selv nok plads til at kunne ligge helt ned under åndedrætsterapien.

Kære Breathers❤️
Jeg vil lige dele, at jeg nu har haft to online sessioner med Suzanne Jensen og det har været fantastisk. Det er skønt at være hjemme i egne omgivelse og Zoom fungerer virkelig godt.
Jeg har lavet et helt lille ritual ud af at gøre klar. Lægge min yogamåtte og dyne klar, tæppe over mig. Til seneste session i dag kunne jeg til sidst dufte det træ Suzanne altid brænder af, jeg kan ikke huske hvad det hedder?
Det kan virkelig anbefales og er helt genialt, nu når vi skal være hjemme.
Kærligst Maria❤️

Videnskab og breathwork

Breathwork kickstarter dit energisystem ved at ilte blodet, hvilken stimulerer din hypothalamus kirtel og fører dig i en meditativ tilstand. Processen aktiverer også andre energier centre (chakraer) i kroppen.

Breathwork hjælper dig ikke alene med at integrere uforløste oplevelser og traumer, – vi har dem alle sammen– den er også med til at ændre din opfattelse af fortiden.

Det er, fordi hjernen får en pause fra sine almindelige tankemønstre i og med breathwork over skriver de eksekutive funktioner i din hjerne. Healing sker, fordi forskellige dele af hjernen som ikke normalt ”taler” sammen, har mulighed for at gøre det under breathwork.

Forskning viser at hjernen er neuroplastiske. Når du laver breathwork, så er du i gang med at nulstille, re-wire og forbinde adskillige neuro-veje i din hjerne.

Det gør det muligt at ændre begrænsende og negative tankemønstre og derigennem ændrer din måde at håndtere situationer fremadrettet.

Under sessionen bliver også vagusnerven stimuleret hvilket hjælper med at reducere angst, den såkaldte “kamp, flugt eller frys” respons.

At trække vejr med Suzanne er som at trække nye dele af glemt liv, ind til et bevidst nærvær i kroppen. Der kommer en følelse af lethed og rigtighed undervejs uanset, hvad der bliver skabt kontakt med. (Også de gange hvor berørtheden fylder bagefter) Jeg føler mig taknemlig over det jeg kommer i kontakt med.

Med nænsomhed og det rette kærlige skub i de indledende samtaler eller i opgaverne under Sæt Dig Selv Fri forløbet, har jeg følt mig mødt med respekt og anerkendelse. Opgaver og spørgsmål, har gjort mig klogere eller mere opmærksom og nok hjulpet mig dybere i de efterfølgende Breathwork sessionerne, hvor kroppen så etablerer kontakt med de smukkeste følelser, dybeste sår, på en blid og balanceret måde.

(Aldrig har det føltes så fantastisk at være vred, så befriende at skrige, grine så uhæmmet, og lade sorgen vælte ud af øjenkrogene og andre gange bare rolig og veltilpas)

Alt bliver bare på en eller anden måde rigtigt, når hjernen bliver koblet af via vejrtrækningsteknikkerne. Det har været så skønt at slippe for skyggernes grimme ansigter, og så dejligt at finde tryghed i, at ens egen krop kun tillader det, du er klar til at rumme.

Og så har Suzanne ord undervejs, der kommer fra hjertet, ofte formidlet via kanaler hun bruger, som har været meget åbnende for mig. Den livskærlighed der rummes og formidles, har været skøn eliksir hos mig.
Kan på det varmeste anbefale Suzannes virke og hendes evne til at holde i hånd undervejs, hvis det er nødvendigt.

Og ligesom med psykomotorisk behandlinger BØR Breathwork prøves af alle. Det hjælper med at afstresse krop og celler på et meget dybt og forløsende plan.
- Helle, Psykomotorisk terapeut

Selvkærlighed er en proces.

Resultatet af breathwork er ofte dybtgående, da processen giver dig mulighed for at nå ind til kernen af dine følelsesmæssige blokeringer, hvad enten disse optræder bevidst eller ubevidst.

Processen dæmper selvfordømmelse og åbner op for medfølelse, hvilket støtter dig i at behandle dig selv med større nænsomhed og kærlighed. Åndedrætsterapi kan også kultivere en følelse af at være mere forbundet både til dig selv og til andre. Du vil føle dig lettere, mere åbenhjertet og mindre tynget bagefter.

breathwork gruppe med tre personer

Trækker jeg vejret gennem munden eller næsen?

Jeg guider dig til at trække vejret gennem munden så du kan få adgang til de fortrængte sider af dig selv, så de kan blive bragt op i din bevidsthed. Ved at trække vejret gennem munden, får hjernen en pause, så din krop kan komme til orde.

Du trækker først vejret gennem næsen til sidst i vores session. Når du trækker vejret gennem næsen,  så vender tankerne tilbage.

Hvad kan jeg forvente under en session?

Breathwork opleves forskelligt fra person til person og du vil opleve, at dine sessioner varierer fra gang til gang. Det er ikke ualmindeligt at opleve forskellige kropslige fornemmelser undervejs, såsom varme, kulde og sitren. Dette skyldes, at energien bliver aktiveret i dit system hvilket er et godt tegn.

Symptomerne går hurtigt over eftersom du går dybere ind i åndedrættet og dybere ned i dine følelseslag. Breathwork frigiver endorfiner, som giver dine tanker ro og dine følelser mulighed for at komme op til overfladen så de kan blive forløst.

Hvad kan jeg forvente efter Breathwork?

  • Processen kan fortsætte en til to dage efter en breathwork session.
  • Sørg for at drikke rigeligt med vand bagefter for det hjælper med at rense giftstoffer ud af kroppen.
  • Det kan være at du er meget sulten efter en god session så medbring en sund snack. Lad være med at spise alt for meget; meget mad kan dæmpe dine følelser.
  • Sørg for at slappe af, tag en lur eller gå tidligere i seng. Vær god ved dig selv og lyt til, hvad din krop har behov for.
  • Du kan føle dig mere åben og at alle dine sanser er forstærkede.

Suzanne Jensen | Assentorpvej 125 | 4295 Stenlille | +45 20 43 70 75 | CVR: 37118761 | info@suzanne-jensen.dk

Du er meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret