fbpx

TERAPI

Jeg arbejder holistisk med fokus på dig som helhed. Behandlingen foregår grundlæggende som et samspil af samtaleterapi, healing og åndedrætsterapi

Terapi i København

Tankefeltterapi / EFT, kognitiv terapi, regressionsterapi.

Jeg vil gerne præsentere dig for de typer af terapiformer, som jeg benytter i mit arbejde som behandler.

Jeg er glad for du læser med her, for viden om min måde at arbejde med terapi på, giver dig et godt grundlag for at se om det jeg kan tilbyde kunne være noget for dig.

Jeg arbejder holistisk med fokus på dig som helhed. Behandlingen foregår grundlæggende som et samspil af samtaleterapi, healing og åndedrætsterapi. Det vil sige, at du får glæde af en kombination af de forskellige redskaber jeg har lært gennem mine uddannelser. Hvis du vil læse mere om hvilke uddannelser jeg har taget, er du velkommen til at klikke her.

Jeg kan tilbyde hjælp og støtte, så du kan se og rumme hele dig og dine følelser. Jeg hjælper dig til at kigge på din fortid i form af dine tidligere erfaringer og mønstre. Terapien kan også fokusere på, hvad der foregår i dit liv her og nu, og vi kigger også på hvilken retning du ønsker dit liv skal tage fremadrettet.

Som terapeut prioriterer jeg min egen supervision og selvudvikling meget højt. På den måde er du sikret at jeg kan forblive i en objektiv professionel rolle; åben over for dig og med min faglighed i behold.

Kender du følelsen af, ikke rigtig at passe ind. Dit hoved kan måske godt forstå hvad der foregår, men din krop føles måske tung, lukket, frossen, eller slet ikke til stede. Måske har du endda svært ved overhovedet at mærke din krop. Måske føler du dig forkert, anderledes, forvirret og misforstået. Det er ok. Jeg kan godt hjælpe dig.

Terapi betyder

IKKE, at der er noget i vejen med dig. Prøv lige at læse det her MEGET langsomt!

 

Der er IKKE noget galt med dig.

Du er IKKE gået i stykker.

Du ER allerede hel.

Jeg har skrevet lidt om, hvordan jeg arbejder og hvilke teknikker du får glæde af under vores sessioner. God fornøjelse med at læse om dem. Kærlig hilsen Suzanne

 

Hvad er terapi

Jeg kan hjælpe dig som:

 

  • Er særlig sensitiv. Du kan ikke mærke dine følelser eller er oversvømmet af dem.
  • Er fastlåst i nogle afhængighedsmønstre/dårlige vaner og som ikke kan finde vejen ud/frem.
  • Har været udsat for traumatiske hændelser, måske allerede i barndommen. Traumet afholder dig fra at nyde livet og opnå det du vil.
  • Er opvokset i en familie med dysfunktion og du har en følelse af at det spænder ben for dig, i dine voksne relationer.
  • Har svært ved at slappe af og måske til tider oplever angst.
  • Sidder med en følelse af, at du mangler ”noget”.

Terapien foregår stille og roligt så du kan føle dig tryg. Alt i der sker i rummet foregår med din tilladelse, og du har naturligvis altid lov til at sige fra hvis noget føles ubehageligt for dig.

 

Typer af terapi

Jeg arbejder ud fra tre terapeutiske hovedretninger:

 

Kognitiv terapi.

– Rational Emotive Behavioral Therapy- udviklede af Dr. Albert Ellis i 1955

Via denne metode kan jeg hjælpe dig på vej til at opnå en bevidsthed om og sætte ord på, hvilke følelser og tanker, der melder sig i specifikke situationer. Metoden er især effektiv mod afhængighedsproblematikker og gentagne mønstre du gerne vil ændre. Jeg supplerer denne behandlingsform med Access Bars.

 

EFT er en videreudvikling af tankefelt terapi (TFT) eller ”tappeterapi”.

EFT virker beroligende, og hjælper dig til at tænke mere klart i forhold til din udfordring. Det er en psykologisk version af akupunktur helt uden brug af nåle. Ifølge traditionel kinesisk medicin (TCM) er årsagen til alle ubehagelige følelser et sammenbrud i kroppens energisystem.

Under en EFT-session tapper jeg på punkter på din krops såkaldte meridianbaner, for at rense din krops energisystem. Mens jeg tapper sidder du komfortabelt og slapper af mens du fokuserer på den givne udfordring vi arbejder med. At tappe sender kinetisk energi gennem din krops blokerede kanaler og fjerner dine ubehagelige følelser.

Jeg supplerer ovenstående behandlingsform med åndedrætsterapi.

 

Matrix Re-imprinting og regression

Matrix Reimprinting er en blid energi terapi, som hjælper dig med at få et bedre forhold til din fortid. Matrix Reimprinting:

 

  • Opløser den emotionelle ladning forbundet med traumet
  • Hjælper dig med at finde ud af, hvad du lærte om livet den tidligere (overbevisninger)
  • Kan støtte dig i at “installere” nye trosystemer, som vil give dig større livskvalitet fremadrettet.

 

Det er slet ikke så teknisk som det lyder!

I bund og grund giver denne teknik dig mulighed for at visualisere dig ind i dine tidlige erindringer og lave ”billederne om”. Du vil også kunne mærke i kroppen, at det ændrer sig energetisk, så du ikke længere er styret af fortiden på samme måde.

 

Matrix Birth Reimprinting

Matrix Birth Reimprinting er en unik regressiv behandling, der kan give dig en dybere forståelse for den du er, og hvorfor du ser verden, som du gør. Alle er blevet født! Og de fleste af os har oplevet én eller anden form for traume allerede i livmoderen eller under fødslen.

Forskning viser, at selv ufødte babyer opfatter deres mors omgivelser allerede kort tid efter, at ægget er blevet befrugtet! De opfatter om de er ønsket, om der er skænderier i familien, og de vurderer, om den verden de skal fødes ind i er farlig eller tryg.

Den opfattelse du dengang dannede og din ”forståelse” af verden, kan påvirke dig som voksen ift. hvordan du opfatter livet som helhed, de beslutninger du tager, og hvor tryg du føler dig. Dine første oplevelser, som danner dine første overbevisninger og antagelser, fungerer dermed som et sæt ”briller” hvor igennem du opfatter din omverden. ”Brillerne” bestemmer dermed om du opfatter en given situation som positiv eller negativ. Dette gælder også relationelt, når du tolker andre menneskers hensigter og intentioner.

print_MG_9750-Edit
Om Suzanne
Jeg kan hjælpe dig til at bryde ud af din angst for andres afvisninger og kritik. Jeg hjælper dig ikke kun med at bryde fri fra følelsesmæssige traumer, de dårlige fortællinger, du har om dig selv, skyld/skam følelser og manglende grænsesætninger.

LAD OS SNAKKE

Suzanne Jensen | Ålholmvej 29, 2th | 2500 Valby | +45 20 43 70 75 | CVR: 37118761 | info@suzanne-jensen.dk

Du er meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret