TERAPI

Jeg arbejder holistisk med fokus på dig som helhed. 

Terapi i Stenlille

Jeg er glad for du læser med her, for viden om min måde at arbejde med terapi på, giver dig et godt grundlag for at se om det jeg tilbyder er noget for dig.

Jeg tilbyder hjælp og støtte, så du kan se og rumme hele dig og dine følelser. Jeg hjælper dig til at kigge på din fortid i form af dine tidligere erfaringer og mønstre. Terapien kan også fokusere på, hvad der foregår i dit liv her og nu, og vi kigger også på, hvilken retning du ønsker dit liv skal tage fremadrettet.

Som terapeut prioriterer jeg min egen supervision og selv-udvikling meget højt. På den måde er du sikret at jeg kan forblive i en objektiv professionel rolle; åben over for dig og med min faglighed i behold. Hvis du vil læse mere om hvilke uddannelser jeg har taget, er du velkommen til at klikke her.

Kender du følelsen af, ikke rigtig at passe ind. Dit hoved kan måske godt forstå hvad der foregår, men din krop føles måske tung, lukket, frossen, eller slet ikke til stede. Måske har du endda svært ved overhovedet at mærke din krop. Måske føler du dig forkert, anderledes, forvirret og misforstået. Det er ok. Jeg kan godt hjælpe dig.

Jeg har fået flere behandlinger af Suzanne, og er altid gået derfra med en dejlig let følelse i kroppen og et meget bedre humør.
Desuden har jeg oplevet en rigtig god energi efter behandlingerne, som varer i flere dage efter. Suzanne er et dejligt varmt menneske, og jeg har altid følt mig i trygge hænder når jeg modtager behandlinger.
Jeg kan kun give Suzanne mine varmeste anbefalinger.
– Jeanette

Terapi betyder

IKKE, at der er noget i vejen med dig. Prøv lige at læse det her MEGET langsomt!

 

Der er IKKE noget galt med dig.

Du er IKKE gået i stykker.

Du ER allerede hel.

Jeg har skrevet lidt om, hvordan jeg arbejder og hvilke teknikker du får glæde af under vores sessioner.

 

Hvad er terapi

Jeg kan hjælpe dig som:

 

  • Er særlig sensitiv. Du kan ikke mærke dine følelser eller er oversvømmet af dem.
  • Er fastlåst i nogle afhængighedsmønstre/dårlige vaner og som ikke kan finde vejen ud/frem.
  • Har været udsat for traumatiske hændelser, måske allerede i barndommen. Traumet afholder dig fra at nyde livet og opnå det du vil.
  • Er opvokset i en familie med dysfunktion og du har en følelse af at det spænder ben for dig, i dine voksne relationer.
  • Har svært ved at slappe af og måske til tider oplever angst.
  • Sidder med en følelse af, at du mangler ”noget”.

 

Terapien foregår stille og roligt så du kan føle dig tryg.

 

Typer af terapi

Matrix Re-imprinting og regression

Matrix Reimprinting er en blid energi terapi, som hjælper dig med at få et bedre forhold til din fortid ved at

 

  • Opløser den emotionelle ladning forbundet med traumet
  • Hjælper dig med at finde ud af, hvad du lærte om livet den tidligere (overbevisninger)
  • Kan støtte dig i at “installere” nye trosystemer, som vil give dig større livskvalitet fremadrettet.

 

Det er slet ikke så teknisk som det lyder!

I bund og grund giver denne teknik dig mulighed for at visualisere dig ind i dine tidlige erindringer og lave ”billederne om”. Du vil også kunne mærke i kroppen, at det ændrer sig energetisk, så du ikke længere er styret af fortiden på samme måde.

 

Birth Healing Breathwork

Birth Healing Breathwork er en unik regressiv behandling, der kan give dig en dybere forståelse for den du er, og hvorfor du ser verden, som du gør. Alle er blevet født! Og de fleste af os har oplevet én eller anden form for traume allerede i livmoderen eller under fødslen.

Forskning viser, at selv ufødte babyer opfatter deres mors omgivelser allerede kort tid efter, at ægget er blevet befrugtet! De opfatter om de er ønsket, om der er skænderier i familien, og de vurderer, om den verden de skal fødes ind i er farlig eller tryg.

Den opfattelse du dengang dannede og din ”forståelse” af verden, kan påvirke dig som voksen ift. hvordan du opfatter livet som helhed, de beslutninger du tager, og hvor tryg du føler dig. Dine første oplevelser, som danner dine første overbevisninger og antagelser, fungerer dermed som et sæt ”briller” hvor igennem du opfatter din omverden. ”Brillerne” bestemmer dermed om du opfatter en given situation som positiv eller negativ. Dette gælder også relationelt, når du tolker andre menneskers hensigter og intentioner.

``Jeg var til en smuk Birth Healing breathwork session hos Suzanne, som jeg varmt kan anbefale.
Suzanne er så mild og sød, at man med det samme føler sig tryg i hendes nærvær.
Vi startede med en samtale og Suzanne gav sig så god tid til mig og mine tanker, og jeg følte, at der var plads og tid til alt. Efter samtalen forklarede Suzanne hvordan jeg skulle trække vejret til selve breathworken, hvorefter jeg kom ned at ligge på en opredt plads på gulvet. Suzanne spurgte om jeg ville have nogle æteriske olier forskellige steder på min krop, som jeg takkede “ja” til.
I løbet at sessionen var Suzanne god til at skabe en totalt tryg stemning, hvor jeg kunne slappe helt af og overgive mig til vejrtrækningen. Det var som om, hun kunne læse mine tanker, for hun vidste lige præcis hvordan hun skulle guide min indre rejse, ved brug af de helt rigtige ord, berøring og spørgsmål på det helt rigtige tidspunkt.
Til slut fik jeg healing omkring mit hjerte-chakra, som var en magisk afslutning på min fødsel.
Da vi var gået over tid fik jeg dårlig samvittighed, men Suzanne sagde bare: “Jamen man ved aldrig hvor lang en fødsel kommer til at vare. Den tager den tid, som den skal tage.”
Whao! Hvilket overskud!
Jeg er så taknemmelig for denne oplevelse og er glad for, at det netop var Suzanne, der skulle guide mig igennem den. Denne fødselsoplevelse blev en meget forløsende og terapeutisk session på grund af Suzannes erfaring. Hun gør sine breathwork sessions til mere end bare breathwork, da hun sætter et helt andet perspektiv på de indsigter man får under sessionen. Desuden får man nogle brugbare redskaber med, så rejsen ikke stopper, når man går ud ad døren.
Tusind tak, Suzanne!``
Andrea, Yogalærer, doula, massør, danser

Åndedrætsterapi/ Breathwork Terapi

Åndedrætsterapi hjælper dig til at komme i kontakt med dig selv på en blid og kærlig måde, så du kan mærke og rumme det, der rører sig i dit liv lige nu og samtidig få øje på og frigøre emotionelle blokeringer.

Breathwork giver dig mere klarhed og forståelse for din livshistorie og accept for den du er. Det er en terapiform uden så mange ord! Du kan læse mere om breathwork her.

Suzanne Jensen | Assentorpvej 125| 4295 Stenlille | +45 20 43 70 75 | CVR: 37118761 | info@suzanne-jensen.dk

Du er meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret