Heal Igennem Breathwork

Heal igennem BreathWork

Tirsdag den 14. Jan fra 18:30 -21:30.

Aftenen begynder med en kort guidet meditation. Bagefter finder du ud af, hvad det er, du gerne vil arbejde med under breathwork sessionen. Det kan være et bestemt område i dit liv du gerne vil have fokus på eller mere klarhed omkring.
Breathwork er en kropsterapi, hvor du bruger en blid rytmisk åndedrætsteknik. Der er ingen pause mellem indånding og udånding. Det vil sige, at du trækker vejret bevidst sammenhængende.

Dit åndedræt sætter gang i hele dit energisystem ved at ilte blodet og frigiver endorfiner, som er med til at give dine tanker ro. Jeg guider dig igennem breathwork processen så du føler dig tryg.
Eftersom du kommer dybere ind i åndedrættet og dybere ind i dine følelseslag, dukker emotioner og minder op til overfladen. Det giver dig mulighed for at forløse gammel stagneret energi som ikke længere tjener dig.

Med din tilladelse trykker jeg på nogle punkter på kroppen, hvor jeg kan se, at energien er blokeret, så der kan komme flow i dit energisystem.
Vi slutter af med integration; en stille stund, hvor du får mulighed for at integrere de nye indsigter og for at lytte til din krops indre visdom. Denne del er lige så vigtigt som den aktive vejrtrækningsdel, for du ligger afslappet og lader din krop finde balance i sin fornyede livsenergi.

Praktiske oplysninger:

Sted: Sjælsro Skolen Herstedøstergade 22.1,2620 Albertslund


Tilmeldning: Klik her for at betale med kreditkort

SMS til Suzanne’s Mobil 20437075
Deltagergebyr 250 kr pr person til Mobile pay 49388 (erhvervsmobile pay har kun 5 cifre)

Jeg glæder mig til at berige dig.

Du kan læse mere omrking Breathwork og hvordan den kan bruges til healing her

No Comments

Post A Comment