REFERENCER

Alle kropsbehandlinger udføres i trygge omgivelser, mens du ligger fuldt påklædt på briks.
Efter en lang arbejdsdag var jeg træt, sulten, lettere stresset og nervøs over menneskemylder på min vej til min første Access Bars session med Suzanne. Jeg mærkede varmen og imødekommenheden lige som jeg trådte ind af døren. Efter en kort intro gik vi i gang.
Den næste time bød på en dejlig afslappet behandling med humoristisk samtale og plads til hvile og tavshed undervejs, hele tiden var Suzanne opmærksom og nærværende. Jeg kom omkring mange tanker – erindringer – minder og følelser.
Da sessionen sluttede var jeg helt afslappet, tømt for tanker og bare til stede. På min vej hjem, lagde jeg mærke til at jeg var fuld af energi men det var positiv energi og en fornemmelse af afklaring som jeg ikke havde haft kendt til i lang tid.
I tiden efter Access Bars behandlingen, oplevede jeg at flere og flere ting faldt på plads, at jeg kunne anskue situationer og problemer med ro og enkelhed.
Det var en skøn ”rejse” med en rigtig dygtig og tryghedsskabende guide, tak Suzanne, jeg kommer igen.
– Carsten
Jeg fik sådan en fantastisk behandling fra Suzanne! Du hjalp mig med at frigøre tunge ting, både i min krop og sind, med en passende blanding af teknikker (åndedræt, healing mm). Jeg kan lide din tilstedeværelse, din blidhed og varme, og jeg følte mig helt tryg i dine hænder, tryg nok til at åbne op og “lade dig hjælpe mig” ? Jeg kommer regelmæssigt tilbage. Virkelig fantastisk! Tak skal du have!
– Mada
Jeg har fået flere behandlinger af Suzanne, og er altid gået derfra med en dejlig let følelse i kroppen og et meget bedre humør.
Desuden har jeg oplevet en rigtig god energi efter behandlingerne, som varer i flere dage efter. Suzanne er et dejligt varmt menneske, og jeg har altid følt mig i trygge hænder når jeg modtager behandlinger.
Jeg kan kun give Suzanne mine varmeste anbefalinger.
– Jeanette
For nylig fik jeg en behandling i Suzannes blide og sikre hænder.
Jeg har gennem de seneste mange år lidt under et alt for højt stress niveau, hvilket trækker mig væk fra kontakt fra alt der gør mig godt, men mest af alt væk fra mig selv. Jeg får meget vanskeligt ved at mærke min krops og psykes signaler om nænsom opmærksomhed. Dette bliver selvforstærkende indtil min krops og emotionelle smertegrænse er nået og jeg får det virkelig dårligt.
I disse tilfælde er mine bedste erfaringer for at genetablere velvære og kontakt i mig selv, at få kyndig kontakt. At være i Suzannes hænder giver mig en næsten øjeblikkelig dyb fysisk og emotionel ro, hvor hele mit system kommer til live.
Jeg oplevede at Suzanne var fintfølende og registrerede de små forandringer der skete i mig undervejs, og mødte dem og mig med rum og nænsomhed. Da jeg tog afsted fra Suzanne var det med ro og balance i krop og sind, den slags ro som sjældent opstår og udvikles uden professionel assistance. Suzanne er et af de mest grundige mennesker jeg kender. Denne stærke faglighed sammenlagt med hendes fine evne til at møde hvert enkelt menneske med rum og nærvær, giver Access Bars de bedste præmisser, og mig som klient en vidunderlig oplevelse i hjemvenden til mig selv.
Jeg kan kun råde andre til at lægge vejen forbi!
– Anna

Suzanne Jensen | Ålholmvej 29, 2th | 2500 Valby | +45 20 43 70 75 | CVR: 37118761 | info@suzanne-jensen.dk

Du er meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hold dig opdateret!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret