[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]

Sæt dig selv fri
pil
et real life forløb
pil til venstre

Genkender du følgende?

genkender du det
men det er også
men også for dig
pil
bare rolig sådan behøver din verden ikke se ud
pil til venstre
Du mærker og genskaber forbindelsen til din barndoms drømme
Quotes marks alpha

Sørine Johansen, Pædagog

Jeg vil varmt anbefale Suzanne og hendes gruppe breathwork og breathwork forløb til alle der ønsker at stifte bekendtskab med breathwork.
Suzanne er et lille menneske med stor personlighed og et kæmpe hjerte.
Hun udstråler varme, omsorg og kærlighed og tager pænt i mod alle som kommer.
Suzanne fører en blidt gennem forløbet og er hos én undervejs i forløbet, hvis det føles svært eller man har brug for en healende hånd, en serviet eller et ekstra tæppe.
 Efter forløbet guider Suzanne trygt én tilbage til virkeligheden og ved den efterfølgende snak sikrer hun sig man har det fint igen.
pil
Dette forløb er lige præcis til dig
Quotes marks alpha

Christel, Bank

Suzanne du er utrolig dygtig underviser og facilitator. Under din vejledning kan jeg mærke gamle spændinger og blokeringer løsner sig op og giver plads til nye, dejlige energier.
Undervisningen har givet mig et rum for healing og forløsning.
Jeg kan helt klart anbefale kurset til andre, det er en meget blid og givende terapiform, der sagtens kan stå alene, men som er fantastisk i supplement med andre terapiformer.
pil til venstre
Når du har afsluttet dette forløb, vil du alpha
pil
Suzanne Jensen Profil
Suzanne Jensen har over
Quotes marks alpha

Lonnie, Social- Og sundhedsassistent

Tak for et godt breathwork kursus.
Jeg gik åbent ind i forløbet, dog med en vis frygt for “hvad er det mon for noget”.
Selv om det var grænseoverskridende for mig, følte jeg mig helt tryg i dine hænder og jeg fik langsomt løsnet op.
Efterfølgende fra gang til gang, har jeg bedre kunnet mærke mig selv, og mine grænser.
Jeg har oplevet en kærlighed og forståelse til og for mig selv efter breathwork.
pil til venstre
Kr. 1.250,- Over 8 uger
for det beløb får du
1_1 Breathwork sessioner med mig, til en samlet værdi af 1500 kr
pil
det svarer til
Quotes marks alpha

Tina, Pædagog.

Kære Suzanne
Glæder mig meget til endnu et forløb og mærker at Breathwork er godt at give sig selv pauser med, samt forløser ens følelser og afslapper kroppens spændinger. Det giver velvære og egenomsorg.
Inden forløbet vidste jeg at jeg ville blive udfordret på min sensitivitet.  Men netop fordi du skaber tryghed og er opmærksom på hvornår der er brug for guidning er jeg blevet mere åben og nysgerrig og har nu mod på at udforske feks. Min lugtesans. Jeg tør give mere slip på mig selv og ” træde ved siden af”.
Jeg arbejder med mit mind set ift. at tro på at “jeg er god nok ”. Her har du og forløbet gennem Breathwork været en rigtig god medspiller. Der er blevet åbnet op for en sprække der har været lukket ned og som jeg vil give mere plads til – nemlig “mig”
pil til venstre
Kommer du med toget til Sjælsro skolen
pil
Breathwork og selvkærlighed
pil til venstre
stadigvæk i tvivl
Quotes marks alpha
Jeg har fået en større tillid til min krops intelligens; at det min krop fortæller mig, er sandt. Der er den forandring, at jeg får flere signaler fra min krop. Det handler selvfølgelig om, at min opmærksomhed har flyttet sig fra hovedet længere ned i kroppen. Så den indre dialog er skiftet fra at være meget med hovedet til at være mindre i hovedet og mere i kroppen. Efter vores sidste gang taler jeg med langt større autoritet omkring min spiritualitet!
Det er svært at sige, hvad jeg bedst kunne lige ved forløbet, for du kører en proces, hvor man ikke kan undvære nogen af elementerne. Men jeg kan sige, at det, der overraskede mig mest, var breathworket. Jeg har arbejdet med mig selv i mange år nu, og alligevel kunne breathwork grave nyt materiale op.
Kærlig hilsen
Hans, Ingeniør

 

 

 

Nu, hvor jeg deltager i kurset for 2. gang, oplever jeg, hvordan gamle traumer opløser sig, hvordan mine inderste ønsker dukker op og manifesterer sig, hvordan synkronicitet i mit liv folder sig ud i forhold til de drømme og ønsker jeg har i mit liv.
Jeg har allerstørst effekt af kurset, når jeg i hverdag laver de øvelser, du har lært os på kurset. Det bedste ved kurset er breathwork øvelserne, især “halv mave/ halv bryst” øvelsen.
Din evne til at hente healing og lys ind i vores kreds er helt fantastisk.
Suzanne, du er fantastisk dygtig og jeg håber, du fortsætter en eller anden form for breathwork, som kan fastholde mig i min proces.
Knus og kram fra Christel

 

 

 

Jeg tænkte meget på om jeg kunne sætte mig selv “fri” og jeg kunne tænke på mig selv og udelukke mine medstuderens lyde. – og om jeg turde gå i dybden med mig selv.
– mine oplevelser med forløbet har været meget positive- der har været en tryghed og varme i gruppen som har været medvirkende til at udvikle mig og det har hjulpet mig til at sætte mig selv mere fri.
Jeg har lært at se mere positivt på verden og jeg har åbnet mig mere op. Jeg har fundet mere ro og lært at sætte mine grænser. Jeg er blevet bedre til at udfordre mine sanser.
Det jeg bedst kunne lide ved forløbet, er svært at sige for alle gange har været gode. Det har været godt med en blanding af opgaver og breathwork 
Brevet her sidste gang vækkede op for nogle følelser og drømme, der har været lagt låg på længe.
Tidslinjen var også god at lave, samt det at tænke over på hvilke måder og hvornår jeg kan udtrykke mig og hvad der hindre at jeg udtrykker mig frit.
Syntes det har været godt. Glæder mig til sommerens breathwork workshops og overvejer at deltage på breathwork del 2 igen – måske “man” bliver lidt bidt af det Breathwork der- det hjælper i hvertfald en på rette kurs i livet. Af hjertens takfor endnu et godt forløb.
Tusind tak
Tine

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]