Fra Hjerte Til Yoni

Anne Marie og Suzanne vil gerne invitere dig til en saftig workshop, hvor vi vil guide dig til at mærke ind i din indre feminine kraft.

Du får en nærende dag med fokus på selv omsorg, nydelse og den indre feminine visdom. Du vil muligvis være forbavset over hvor smukt og blidt det føles at være i et støttende selskab med andre kvinder.

Vi vil vise dig måder hvorpå du kan konnekte dit hjerte og din yoni, så du kan have tillid og styrke til at læne dig ind i det feminine.

Der er så meget visdom at hente ved at møde og integrere det indre feminine! Når der er fuld connection mellem dit hovede, dit hjerte og din yoni, bliver der åbnet op for transformation og magi!

golden-heart-98000

Workshoppen er perfekt til dig som…

Er nysgerrig på hvilken magi der skabes, når kvinder omfavner hinanden og giver plads til at femininiteten kan blomstre.

golden-heart-98000_full

Gerne vil udforske din indre feminine styrke og mærke friheden ved at forbinde dig til din indre feminine visdom.

Workshop indeholder:

-Blid yoga og bevægelse for at åbne op for energien i din sakral og hjerte chakra

golden-heart-98000_full

-Kakao ceremoni for at forbinde dig dybere til dig selv og dit hjerte.

golden-heart-98000_full

-Yonidampning for at ernære din kreative center og åbne op for din dybe indre visdom.

golden-heart-98000_full

-Blid breathwork for at give dig flow fra dit hjerte til din yoni.

golden-heart-98000_full
lige pil
heart-29328
heart-29328
pil til venstre

Din investering i at få adgang til dit kursus er:

pil til venstre

Har du spørgsmål til kurset?

Send mig en mail på info@suzanne-jensen.dk, så får du et super hurtig svar.

Jeg fik sådan en fantastisk behandling fra Suzanne! Du hjalp mig med at frigøre tunge ting, både i min krop og sind, med en passende blanding af teknikker (åndedræt, healing mm). Jeg kan lide din tilstedeværelse, din blidhed og varme, og jeg følte mig helt tryg i dine hænder, tryg nok til at åbne op og “lade dig hjælpe mig”. Jeg kommer regelmæssigt tilbage. Virkelig fantastisk! Tak skal du have!
– Mada
Jeg har været til flere enkelt sessioner med breathwork med Suzanne som underviser og efterfølgende flere sessioner med enkeltmands behandlinger hos Suzanne.
Jeg vil varmt anbefale Suzanne og hendes gruppe breathwork til alle der ønsker at stifte bekendtskab med breathwork. Suzanne er et lille menneske med stor personlighed og et kæmpe hjerte. Hun udstråler varme, omsorg og kærlighed og tager pænt i mod alle som kommer. Suzanne fører en blidt gennem forløbet og er hos en undervejs i forløbet hvis det føles svært eller man har brug for en healende hånd, en serviet eller et ekstra tæppe. Efter forløbet guider Suzanne en trygt tilbage til virkeligheden og ved den efterfølgende snak sikrer hun sig man har det fint igen.
Ved de private sessioner er der mulighed for at komme endnu dybe ned i lagene og igen er Suzanne med hele vejen. Men ved disse sessioner tilpasser Suzanne sig hundrede procent ens proces således at udbyttet af behandlingen er helt i top. Hvis Suzanne skulle havde stjerner ville jeg give hende ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af fem mulige.
De varmeste anbefalinger herfra.
Sørine Johansen.
Jeg har fået en større tillid til min krops intelligens; at det min krop fortæller mig, er sandt. Der er den forandring, at jeg får flere signaler fra min krop. Det handler selvfølgelig om, at min opmærksomhed har flyttet sig fra hovedet længere ned i kroppen. Så den indre dialog er skiftet fra at være meget med hovedet til at være mindre i hovedet og mere i kroppen. Efter vores sidste gang taler jeg med langt større autoritet omkring min spiritualitet!

Hans, Ingeniør

Kære Suzanne
Glæder mig meget til endnu et forløb og mærker at Breathwork er godt at give sig selv pauser med, samt forløser ens følelser og afslapper kroppens spændinger. Det giver velvære og egenomsorg.
Jeg tør give mere slip på mig selv og ” træde ved siden af”.
Jeg arbejder med mit mind set ift. at tro på at “jeg er god nok ”. Her har du og forløbet gennem Breathwork været en rigtig god medspiller. Der er blevet åbnet op for en sprække der har været lukket ned og som jeg vil give mere plads til – nemlig “mig``

Tina, Pædagog

Kæreste Suzanne
Tak til dig for et fantastisk forløb.
Jeg har nydt hver gang. Følt mig velkommen, med hele mig, hver eneste gang. Jeg oplevede at alle på kurset fik dette særlige frirum også.
Samtidig havde du på kurset strikket et forløb, og en dybde, frem indholdsmæssigt, som var hele vejen rundt i og om krop og sjæl.
Det gav hver gang, og hele forløbet igennem, en meget hel og fuldendt oplevelse.

Henriette, skolelærer.