Suzanne Jensen

Konventionel og Alternativ behandling

Jeg tilbyder en bred vifte af holistisk terapi og kropsbehandlinger mod bl.a. stress, traume og spiseforstyrrelser ud fra en holistisk tilgang. Det vil sige, at jeg arbejder helhedsorienteret og har fokus på det hele menneske. Jeg tager udgangspunkt i det, der optager dig mest her og nu, såvel som de fysiske symptomer du eventuelt også har.

Jeg har god erfaring med at kombinere samtaler og kropsterapi. Mange har lettere ved at slippe gamle overbevisninger, når de også får en kropsbehandling. Det er fordi, din krop husker ting du måske selv har glemt.

Det kan betyde, at du agerer og reagerer uhensigtsmæssigt og at din underbevidsthed bremser dig i livet. Det kan have mange årsager såsom, at du i bund og grund ikke tror, du fortjener at have det godt. Eller fordi, der ligger gamle traumer fra barndommen til trods for en udadtil velfungerende hverdag.

Mine behandlinger er meget dynamiske, og de hjælper dig til at genskabe balance i dit sind og i din krop. Jeg kombinerer traditionelle og alternative metoder, så du får den behandling, der passer bedst til dig. Selvom du er meget velkommen til at få nogle enkelte behandlinger hos mig, anbefaler jeg mindst tre behandlinger, hvis du har vedvarende gener eller udfordringer, der har stået på i længere tid.

Hvis du vil vide mere om de forskellige behandlinger eller hvis du er i tvivl om, hvilken behandlingsform, der passer bedst til dig, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Jeg har SOM NOGET NYT fået et booking system, så det er hurtigere og nemmere for dig at finde et tidspunkt, der passer ind i din hverdag.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Artikler

Suzanne Jensen
Kontakt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær den første til at modtage gode tilbud og spændende nyt!

KLIK HER